Sådan ændres MacOS Sierra GUI-system skrifttype til Lucida Grande

De fleste Mac-brugere er sandsynligvis vant til San Francisco-systemfonten i MacOS Sierra, som først blev introduceret i El Capitan efter først at have skiftet til Helvetica Neue i Yosemite. Men hvis du er et væsen af ​​vane, kan du stadig have den gode gamle klassiske Lucida Grande-skrifttype som system skrifttype i MacOS Sierra. Ved hjælp af et lille tredjeparts værktøj kan du ændre MacOS Sierra system skrifttypen til Lucida Grande igen.


Dette bruger den samme type værktøj, som vi plejede at ændre system skrifttypen i El Capitan til Lucida Grande. Alt det er, er at introducere en ændret system skrifttype i / Bibliotek / Fonts / mappe, hvilket gør det let at vende.

Dette giver ikke en perfekt ændring til system skrifttyper, der er nogle kendte skærmproblemer med adgangskodeprompter, nogle dialogbokse og faneblade. Hvis du ikke er okay med de quirks, der kan udstille i macOS ved at bruge dette værktøj til at ændre system skrifttypen, skal du ikke bruge den. Du bør altid sikkerhedskopiere din Mac, før du foretager nogen ændringer som denne.

  • Få macOSLucidaGrande her fra Github

For at åbne appen skal du enten bruge den uidentificerede udvikler app-bypass med et højreklik eller tillade apps hvor som helst ved at deaktivere Gatekeeper i MacOS.

Når macOSLucidaGrande-appen er åben, kan du vælge at "Skifte til Lucida Grande". Du vil gerne logge ud (eller endnu bedre, genstarte) for at få ændringerne i kraft i hele MacOS og programmer.

For at vende omstillingen og vende tilbage til standard system skrifttypen i MacOS Sierra, skal du åbne macOSLucidaGrande app igen og vælge "Skift til San Francisco".

Forskellen mellem de to system skrifttyper er meget subtil, og mange brugere vil ikke engang mærke forskellen, gif nedenfor demonstrerer de to af dem, der skifter frem og tilbage i et Finder-vindue.

Hvis du ikke har nogen særlig mening om system skrifttypen på Mac, bør du ikke ændre dit system skrifttype, for det meste fordi at bruge Lucida Grande i Sierra er ikke understøttet og har nogle kendte quirks, der kan føre til usædvanlige skrifttype display problemer, herunder manglende evne til at vise adgangskode indtastnings tegn. Således er det ikke for nybegyndere, og det er ikke til brugere, der ønsker en perfekt oplevelse med deres system skrifttyper. Dette er virkelig for dem af os, der virkelig foretrækker Lucida Grande uanset årsagen, og ikke til afslappet brug.

(For nogle hurtige baggrunds- og skrifthistorik var Lucida Grande GUI-systemfonten i Mac OS X fra introduktionen af ​​Mac OS X-systemsoftwaren for et årti og en halv siden hele vejen igennem Mavericks og er kendt for at være læsbar, skarp og let på øjnene. Yosemite ændrede system skrifttypen til Helvetica Neue, og El Capitan skiftede til San Francisco, som fortsætter i Sierra videre.)

Er du interesseret i de subtile forskelle i system skrifttypen i MacOS Sierra? Kan du lide Lucida Grande eller San Francisco?