Sådan konverteres Movie Maker-filer til MP4-filer

Windows Movie Maker-filer er det samme format som Windows Media Videos (WMV'er): standardvideotypen for alle pc-Windows-computere. Konvertering af dine WMV'er til MP4'er kræver køb eller download af konverteringssoftware fra Internettet, da din computer ikke har et passende program. Du har en række muligheder, herunder AVS Video Converter (freeware til download) og websteder som Media-Convert eller Zamzar, som giver brugerne mulighed for at uploade de videoer, de ønsker konverteret direkte til deres websted. Disse sider kræver ingen software og er gratis at bruge. Brugere modtager e-mail-meddelelser, når konverteringerne er gennemført.

AVS Video Converter

Download og installer AVS Video Converter (se "Ressourcer"). Accepter vilkårene for brug og kør programmet på din computer.

Klik på knappen "Gennemse ..." ved siden af ​​"Indtast filnavn" for at åbne et pop op-vindue og lokalisere WMV på din computer, du vil konvertere. Vælg at åbne den i AVS.

Klik på knappen "Til MP4" øverst på AVS-skærmen.

Klik på knappen "Gennemse ..." outputfilnavn for at definere din MP4s filsti (hvor den gemmes på din computer) og klik på "Konverter nu!" for at begynde konvertering.

Media-Convert

Gå til Media-Convert.com. Klik på fanen "Lokal filkonvertering" nær toppen af ​​skærmen.

Klik på knappen "Gennemse ..." i venstre side af skærmen for at finde WMV-filen på din computer, du vil konvertere i pop op-vinduet.

Vælg "Windows Media Video (.wmv)" i rullemenuen "Input Format".

Vælg "MPEG-4 (.mp4)" i menuen "Outputformat".

Indtast din e-mail-adresse i menuen "Avancerede indstillinger", hvis du vil modtage besked, når din konvertering er færdig. Klik på "OK" for at acceptere brugsbetingelserne og begynde konverteringen. Hvis du vælger ikke at modtage en e-mail-alarm, vil du blive omdirigeret til et nyt vindue med et downloadlink, hvor du kan hente din video.

Zamzar.com

Gå til Zamzar.com. Klik på fanen "Konverter filer" på hovedskærmen.

Klik på knappen "Gennemse ..." under trin 1 for at finde din WMV i pop op-vinduet og åbne den i Zamzar.

Vælg "mp4" fra listen over muligheder i trin 2.

Indtast din e-mail-adresse i feltet Trin 3, så Zamzar kan underrette dig, når konverteringen er afsluttet.

Klik på knappen "Konverter" i trin 4 for at acceptere vilkårene for brug og begynde konverteringen. Din e-mail-alarm vil indeholde et downloadlink, hvor du kan hente MP4-filen, når konverteringen er udført.

Advarsler

Noget tab af lyd / visuel kvalitet kan forekomme på grund af kompressionsstandarder.

Brug nogle minutter til flere timer, før konverteringerne er færdige.