Brug en MacBook Air / Pro i Clamshell-tilstand med Mac OS X Lion

Brug af en bærbar Mac med låget lukket kaldes ofte clamshell-tilstand, og brug af clamshell er blevet lettere end nogensinde siden introduktionen af ​​Mac OS X Lion. Der er faktisk to forskellige metoder, den første er at bruge et MacBook lukket låg med eller uden eksterne input enheder, og den anden er til at bruge clamshell-tilstand med en trådløs enhed som et Bluetooth-tastatur og en mus.

Brug en Mac i Clamshell-tilstand med OS X Lion

For at få mest muligt ud af clamshell mode, vil du også have et eksternt tastatur og en mus, men de er ikke længere nødvendige. Sådan bruger du et lukket låg MacBook Pro / Air i OS X Lion enten med eller uden eksterne input enheder:

  • Sæt netadapteren på MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air
  • Med en ekstern skærm, der er sluttet til Mac'en, skal du lukke låget

Skærmen blinker blåt kort, derefter opdateres den eksterne skærm og indstilles automatisk som det primære display, flytter skrivebordet, menulinjen og alle andre vinduer til den vedhæftede skærm.

Brug Clamshell-tilstand i OS X Lion med et trådløst tastatur og en mus

Kravene til at bruge en MacBook i clamshell med et trådløst tastatur og en mus er stort set de samme, selvom du skal konfigurere en ekstra mulighed i Systemindstillinger. Først skal du være sikker på, at Bluetooth-enheden er parret med Mac'en (hvis du allerede bruger en trådløs indgangsenhed, er den), og fortsæt derefter:

  • Start systemindstillinger og klik på "Bluetooth" -ruden
  • Klik på "Avanceret" nederst til højre
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tillad Bluetooth-enheder at vække denne computer"
  • Tilslut nu den eksterne skærm
  • Luk MacBook Air, MacBook Pros låg

Hvis du vil omgå de fysiske hardwareforbindelseskrav, skal du bruge det NoSleep-værktøj, vi nævnte for nylig, som giver dig mulighed for at køre Mac'en lukket uden hardware vedhæftet overhovedet.

Samlet set er der brug af clamshell siden OS X 10.7 er ret lettere end med tidligere versioner af Mac OS X, da du enten nødt til at genstarte eller vågne fra søvn med en ekstern skærm og en mus tilsluttet.

Takket være Matt til spidsen