En ægte Apple TV kommer? Steve Jobs forestillede et tv synkroniseret til iCloud

I hvad der synes at være en uendelig række åbenbaringer fra Steve Jobs biografi , manden viste åbenbart til sin biograf Walter Isaacson, at han havde "sprængt" tv'et, og måske antydede, at Apple kan frigive et faktisk HDTV-sæt i fremtiden.

Denne potentielle produkt bombehul blev droppet af Washington Post, der antyder, at et integreret Apple TV var "Jobs 'endelige plan", citerer Isaacson:

"Han ville meget gerne gøre for tv-apparater, hvad han havde gjort for computere, musikafspillere og telefoner: gøre dem enkle og elegante"

"Jeg vil gerne skabe et integreret fjernsyn, der er helt nemt at bruge, " sagde han til mig. 'Det ville blive sømløst synkroniseret med alle dine enheder og med iCloud.' Ikke længere vil brugerne nødt til at fyre med komplekse fjernbetjeninger til dvd-afspillere og kabelkanaler. 'Det vil have den enkleste brugergrænseflade, du kunne forestille dig. Jeg slog endelig det. '"

Rygerier har længe eksisteret, at Apple arbejdede på et egentligt fjernsyn snarere end "hobby" Apple TV-set-top box. Her er at håbe, at denne rygte kommer til fruition.