Sådan aktiveres TRIM for All SSD i Mac OS X Mountain Lion, Mavericks

Hvis du har en tredjeparts SSD, har du sikkert bemærket, at Mac OS X Lion sandsynligvis ikke understøtter TRIM på drevet. Mens OS X Lion understøtter TRIM for alle Apple SSD'er, bliver mange tredjeparts SSD'er uden trim i OS X 10.7, OS X 10.8, OS X 10.9 og OS X 10.10.


Heldigvis med et gratis værktøj kaldet TRIM Enabler, kan TRIM support tilføjes til alle SSD'er, der kører Mac OS X 10.7.2 og 10.6.8 eller nyere . Den nyeste version af hjælpeprogrammet virker ved at patchere en kerneforlængelse, og indeholder også nogle SMART-data for at kontrollere sundheden for SSD-drevet.

  • Download TRIMEnabler nu fra udvikleren Cindori

Aktivering af TRIM på en tredjeparts SSD gøres meget nemt med dette værktøj, start appen og skub omskifteren til "ON" og indtast dit administratoradgangskode for at patch SSD-driveren for at inkludere support til TRIM. Deaktivering af TRIM handler blot om at slå afbryderen.

Bemærk! Husk at dette ikke understøttes af Apple, men det er klogt at sikkerhedskopiere dit Mac-drev, før du fortsætter (lav en hurtig manuel backup med Time Machine) for at beskytte dig selv, hvis noget går galt.

På emnet for den ældre version af TRIM Enabler advarer bygherren om, at hvis du laver Løven med en tidligere version (1.1 eller 1.2), skal du gøre følgende:

Hvis du har patched i Lion med tidligere Trim Enabler (1.1 eller 1.2, ikke 2.0 Beta 1), foreslår jeg, at du fortsætter med følgende trin for at opdatere din driver til den nyeste version:

  1. Indtast terminal: diskutil mount 'Recovery HD'
  2. Åbn Recovery HD i Finder
  3. Naviger til BaseSystem.dmg (den er skjult, så du skal indstille Finder til at vise skjulte filer), åbne / montere det
  4. Åbn BaseSystem i Finder, navigér til System / Library / Extensions / IOAHCIFamily.kext
  5. Brug Kexthelper app til at installere den kext tilbage til dit system
  6. Brug Trim Enabler 2.0

(Slider-knappen og statusteksten opdateres ikke korrekt på patch / unpatch, derfor er der en opdateringsknap, tryk den 3 sekunder efter at du har aktiveret eller deaktiveret kontakten til korrekt opdatering af status)

Vi har diskuteret TRIM Enabler før til OS X 10.6.7, men nu da den er blevet opdateret for at understøtte OS X 10.6.8 og OS X 10.7.2, er det værd at nævne igen, især hvis du ikke har en Lion understøttet Apple SSD.

Bruger du TRIM Enabler med Lion, Mountain Lion, Mavericks? Hvordan virker det for dig? Lad os vide i kommentarerne.