Fejlfinding af en Uniden trådløs telefon

Elementer, du har brug for

  • Blød klud / klud eller blyant viskelæder

  • Kompatibelt Uniden trådløst telefonbatteri (valgfrit)

Uniden trådløse telefoner giver dig mulighed for at modtage og foretage opkald fra hvor som helst i din boligstruktur uden besværet med telefonkabler eller at skulle købe yderligere telefoner. Telefoner inkluderer en basisenhed, der oplader telefonens håndsæt og indbyggede "kanaler" for at eliminere statisk. Visse Uniden trådløse telefonmodeller inkluderer endda indbyggede opkalds-ID-enheder og adgang til telefonsvarer. Som andre enheder opstår der problemer, og din Uniden trådløse telefon fungerer muligvis ikke korrekt. Men der er måder at foretage fejlfinding på problemerne og bringe din telefon tilbage til en fungerende tilstand.

Basisenheden fungerer ikke

Kontroller, at baseenhedens lysnetadapter er tilsluttet en stikkontakt og ikke en stikkontakt eller et elektrisk forlængerkabel. Find en ubrugt stikkontakt, og sæt lysnetadapteren i stikkontakten, og kontroller, om baseenheden fungerer.

Fjern alle andre elektriske apparater, der er tilsluttet stikkontakten, som baseenhedens lysnetadapter er tilsluttet. Kontroller nu, om baseenheden fungerer.

Frakobl baseenhedens lysnetadapter fra stikkontakten i 25 sekunder, hvis baseenheden stadig ikke fungerer. Sæt lysnetadapteren tilbage i stikkontakten, og kontroller, om baseenheden fungerer.

Vend telefonens håndsæt, og fjern batteridækslet. Løft telefonens batteripakke op, og tag forsigtigt batteriets ledningsstik ud ved at trykke ind på stikkets side og trække stikket frit fra telefonens kredsløb. Træk telefonens ledning ud af baseenheden og stikket på væggen, og tag derefter telefonens lysnetadapter ud i 30 minutter, inden du tilslutter den igen. Din telefon er nu nulstillet.

Tilslut batteripakken og telefonens basisenhed / vægledningstelefon. Læg håndsættet i baseenheden til opladning - lad din Uniden trådløse telefon oplades helt, i mindst 20 til 25 timer, inden du bruger telefonen.

Telefonens “Statuslampe” lyser ikke, eller batteriet oplades ikke

Kontroller, at baseenhedens vekselstrømsadapter er tilsluttet både baseenheden og stikkontakten.

Tør baseenhedens håndsætholderstik og konnektorerne i bunden af ​​håndsættet med en blød klud / klud eller blyantgummi for at fjerne løst støv og snavs fra metalstikkene.

Anbring håndsættet i bundenhedens holder, indtil “Statuslampe” lyser, hvilket indikerer, at batteriet oplades.

Udskift batteriet til din Uniden trådløse telefon ved at købe et kompatibelt batteri fra en elektronisk forsyningsbutik eller direkte fra Uniden. Vend telefonens håndsæt, og fjern batteridækslet. Løft telefonens batteripakke op, og tag forsigtigt batteriets ledningsstik ud ved at trykke på stikkets side og trække stikket frit fra telefonens kredsløb. Installation af batteri er det modsatte af fjernelsen.

Afbrydelse af lydproblemer og opkald

Flyt din Uniden trådløse telefons håndsæt eller baseenhed til et sted væk fra apparater og metalgenstande, der kan forstyrre telefonens funktion.

Gå mod telefonens baseenhed, hvis du er uden for eller langt væk fra baseenheden.

Tryk på “Channel” -knappen på håndsættets tastatur for at skifte kanal. Knappen "Kanal" hjælper med at eliminere statiske problemer og lydproblemer.

Genoplad din Uniden trådløse telefons batteripakke ved at placere håndsættet i baseenhedens håndsætholder, hvis håndsættet ikke ringer, eller du bemærker, at opkald afbrydes uventet.

Advarsler

Brug ikke et opløsningsmiddel eller noget rengøringsmiddel til at fjerne støv og snavs fra stikkene, når du rengør din Uniden trådløse telefons håndsæt og baseenhedens håndsætholderstik - disse løsninger kan beskadige din trådløse telefon.