En liste over RTSP-websteder

RTSP, forkortelse for Real-Time Streaming Protocol, er en netværkskontrolprotokol. Arbejder med underholdnings- og kommunikationssystemer styrer det streaming medieservere og funktioner ved at etablere og kontrollere mediesessioner mellem slutpunkter.

RTSP muliggør levering af data i realtid, såsom lyd og video over et netværk. Datakilderne kan omfatte både live datafeeds og gemt indhold, såsom forindspillede begivenheder eller dokumentarfilm.

Lazydesis

Lazydesis har en række funktioner, herunder fora og en live tv-kanal. Der er arkadespil, herunder et afsnit, der inviterer venner, gæster eller andre kontohavere. Gæster har begrænset adgang til webstedet eller dets funktioner. Du kan dog registrere dig for at oprette en gratis konto.

Radio Paradise

Radio Paradise er en blanding af eklektiske genrer og musikstilarter blandet og valgt af producenter. Du kan høre klassisk musik såvel som moderne gengivelser, verdensmusik, electronica eller jazzmusik.

Deres specialitet er at producere en forskelligartet oplevelse fra en samling sange for at få dem til at flyde sammen på en måde, der præsenterer rytme og harmoni.

Symbianize

Symbianize tilbyder mange underholdningsmuligheder. For at få adgang til de private fora og begrænsede funktioner skal brugerne oprette en gratis konto.

Du kan downloade gratis applikationer, toner, temaer, spil, grafik, videoer og mere. Du kan stille spørgsmål eller få support relateret til computere, mobiltelefoner og multimedier. Der er privat besked (PM) med andre medlemmer. Du kan kommunikere øjeblikkeligt med online-medlemmer.

Metavers

Metaverse er usædvanlig, fordi den fokuserer på den virtuelle verden. Metaverse Television foregiver at være ægte og efterligner "ægte" tv-operationer. Webstedet arbejder med Metaverse Broadcasting Company, der ifølge hjemmesiden skaber virtuelle verdener til at designe og engagere et ægte globalt publikum.

De virtuelle tv-shows, som de producerer, inkluderer "The MBC Show" og "Late Show with Numbers Rossini." "Jeg vil være en berømthed" og "The Residents Court" er to, der spoofer fra tidligere eller aktuelle shows. Der er også en portal, hvor du kan bidrage med tutorials for medlemmer af Second Life.