Sådan ilægges papir i en unisonic-tilføjelsesmaskine

Unisonic plejede at fremstille regnemaskiner som mini-tilføjelsesmaskinen - med et printerbånd for at holde styr på, hvad du beregnede. Unisonic-tilføjelsesmaskiner er lidt svære at få længere, men hvis du er stødt på en, skal du udskifte papirrullen på et eller andet tidspunkt.

Træk startkanten af ​​papirrullen af ​​resten af ​​rullen. Den limes let på rullen for at forhindre den i at blive afviklet.

Klip slutstykket på papiret, hvis det rives, når du trækker det af rullen. Du vil have, at kanten skal være på samme niveau hele vejen over, så den let kan føres ind i maskinen.

Vip papirholderstangen væk fra Unisonic-tilføjelsesmaskinen, og skub papirrullen på stangen. Du vil have papiret på rullen i en bestemt position. Sørg for, at når rullens løse kant er i bunden, skal den vende i retning af maskinen, så du kan trække den mod maskinen for at føre den ind.

Træk håndtaget op, der er placeret tæt på papiråbningen bag på påfyldningsmaskinen.

Tag fat i kanten af ​​papiret, og før det ind i papiråbningen.

Sæt fingeren på papiroprulningsknappen, og drej knappen mod bagsiden af ​​maskinen. Dette vil dreje rullerne inde i maskinen og skubbe papiret op. Stop med at dreje, når du ser papiret komme igennem og over fræseren.