Trin-for-trin vejledning til Skype

Skype er en bekvem og billig måde at kommunikere på. Tjenesten bruger din internetforbindelse til at hjælpe dig med at chatte med dine venner online. Applikationen kan downloades gratis fra det officielle Skype-websted. Tjenesten kan bruges på mobile enheder og en lang række computeroperativsystemer. Skype blev etableret i 2003. I 2010 foretog næsten 6,4 milliarder opkald af brugerne. I første halvdel af 2010 foretog Skype-brugere overalt i verden næsten 88,4 milliarder minutters opkald i henhold til Skype.com.

Installation af Skype

Trin 1

Gå til skype.com og download Skype-applikationen.

Trin 2

Tryk på applikationsknapperne "Gem" og "Start", som de vises på skærmen.

Åbn en ny konto, eller log ind med en eksisterende konto. For at åbne en ny konto skal du indtaste et navn og en adgangskode, din e-mail-adresse og acceptere brugerbetingelserne ved at markere et lille firkantet felt. Klik på "Opret" for at oprette en ny konto.

Tilføjelse af kontakter

Trin 1

Log på den nye Skype-konto. Du føres til skærmbilledet "Velkomst". Klik på knappen "Find dine venner". Søg efter kontakter fra din adressebog som en Yahoo- eller Outlook-adressebog, hvis du vil.

Trin 2

Vælg en adressebog, og skriv brugernavn og adgangskode. Skype lover ikke at holde fast i disse detaljer. Skype begynder automatisk at søge efter kontakter på den konto, du nævnte. Hvis du vil tilføje en individuel bruger, skal du indtaste hans Skype-navn eller sin e-mail i "Find en individuel" -plads.

Trin 3

Klik på "Find kontakt". Skype udfylder en liste med alle de matchende resultater. Vælg den, du mener er din kontakt, og klik på "Tilføj kontakt".

Indtast en hurtig besked for at minde din kontakt om, hvordan de kender dig. Klik på "Send". Inden du kan begynde at kommunikere med nogen, skal de godkende dig som kontaktperson.

Tjek indstillinger for tale og video

Trin 1

Klik på menuen "Hjælp", og vælg "Velkomstskærm." Klik på "Check Sound Works."

Trin 2

Klik på "Højttalere" og klik på den store, runde grønne knap. Hvis du hører en jingle, arbejder dine højttalere med Skype. Hvis ikke, skal du kontrollere din computers lydindstillinger.

Trin 3

Klik på knappen "Test mikrofon" og sig noget i mikrofonen. Hvis den grønne bjælke på testskærmen bevæger sig, fungerer din mikrofon. Hvis ikke, skal du vælge en passende mikrofon i rullemenuen ud for lydbjælken.

Klik på knappen "Test video", hvis du har et webcam tilsluttet. Du bør se et live video-feed med det samme; hvis ikke, skal du kontrollere dine videoindstillinger.

Gratis beskeder og opkald

Trin 1

Dobbeltklik på en kontaktperson på din liste for at åbne et chatvindue. Du kan nu sende og modtage meddelelser.

Trin 2

Klik på knappen "Opkald" ud for navnet på din kontakt for at foretage et opkald. Din kontaktperson skal modtage opkaldet for at tale med dig.

Klik på den grønne knap med et webkamsymbol placeret ved siden af ​​opkaldsknappen for en videochat. Din kontaktperson kan muligvis ikke se dig, hvis hun bruger Skype-telefon eller Skype fra en mobiltelefon. På samme måde kan du muligvis ikke se din kontakt, hvis hun ikke har et webcam.