Sådan gøres en Bluetooth-opdagelig

Bluetooth er en teknologi, der bruges i mobiltelefoner, computere, headset og andre enheder, der er i stand til trådløs transmission på korte afstande. Enheder, der er Bluetooth-aktiverede, har typisk mulighed for at tænde eller slukke for funktionen og sætte den i ikke-synlig tilstand for at forhindre andre Bluetooth-enheder i at hente den. For at gøre din Bluetooth-aktiverede enhed i stand til at blive hentet af en anden Bluetooth-aktiveret enhed, skal du være i opdagelsestilstand. Indstilling af denne tilstand varierer fra enhed til enhed, og henvisning til enhedens instruktionsbog er den bedste måde at få nøjagtige instruktioner på.

Trin 1

Find den relevante menu på din enhed. På en computer vil din Bluetooth-kontrol typisk være placeret i kontrolpanelet, som du kan få adgang til ved at klikke på "Kontrolpanel" og derefter finde og klikke på Bluetooth-indstillingerne. På en mobiltelefon placeres Bluetooth i telefonens menu under "Bluetooth" -muligheden.

Trin 2

Find indstillingen "Gør enhed synlig" i din Bluetooth-indstillingsmenu. En adgangskode kan være påkrævet, hvis du har indstillet en adgangskode til din computer eller telefon. For mobiltelefoner, som du ikke har angivet en adgangskode til, er koden enten "0000" eller "1111." Hvis ingen af ​​disse koder fungerer, skal du kontakte din mobiltelefontjenesteudbyder. De vil være i stand til at give dig standardkoden.

Indstil din Bluetooth-enhed til "Tillad, at enheden opdages", "Findbar", eller slå opdagelsestilstand til tændt position. Nogle enheder giver dig mulighed for at gøre din enhed synlig i en begrænset periode. Hvis dette er tilfældet, skal du muligvis tænde den igen, efter at opdagelsestiden er gået. Du kan normalt ændre denne indstilling, så du altid er i opdagelsestilstand.