Microsoft udgiver nye Remote Desktop Client

Tidligere i dag udgav Microsoft den anden beta af deres Remote Desktop Connection ansøgning. Denne nye version introducerer en opdateret brugergrænseflade (ikke sikker på om det er værre eller bedre), Universal binær understøttelse, Vista support, dynamisk vindue resizing og en hel del mere. Det er godt at se, at Microsoft opdaterer dette værktøj, da det er en afgørende del af mit workflow. Den tidligere version af Remote Desktop Connection var et PowerPC-program, der blev hurtigt ved at blive dateret. Jeg kunne kontrollere, at denne nye version fungerer fejlfrit i OS X Leopard. Læs videre for en komplet liste over nye funktioner og et skærmbillede.

Download fra Microsoft.com

* Universal Binær - Kører indbygget på både Intel-baserede og PowerPC-baserede Mac'er.
* Remote Desktop Protocol 6.0 - Giver bedre kompatibilitet med Windows Vista, forbedrede sikkerhedsfunktioner og mange andre forbedringer.
* Forbedret brugeroplevelse - Giver en ægte Mac-oplevelse og forbedret brugervenlighed.
* Forbedrede tilpasningsindstillinger - Gør det muligt at ændre programindstillinger, herunder tastaturgenveje, mens du kører en session. Ændringer træder i kraft næste gang du tilslutter.
* Ændring af dynamisk skærm - Gør det muligt at ændre størrelsen på dit sessionsvindue eller skifte til fuldskærmstilstand under en session.
* Forbedret udskrivningsunderstøttelse - Understøtter alle konfigurerede printere på din Mac. Ikke længere begrænset til PostScript-printere.
* Flere sessioner (forbedret i Beta 2) - Forbedringer til filmenu-kommandoer og forbindelsesfiler giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere Windows-baserede computere på samme tid.
* Netværksniveau Authentication (NLA) Support (Ny i Beta 2) - Hjælper med at give større sikkerhed ved tilslutning til computere, der kører Windows Vista.
* Auto Reconnect (Ny i Beta 2) - Understøtter automatisk genopkobling, når en netværksforbindelse til en ekstern session går tabt.
* Bred skærmunderstøttelse (Ny i Beta 2) - Understøtter optimale opløsningsindstillinger for bredskærmsdisplays.