Sådan opdateres Garmin 430 NavData-kortet

Jeppesens Garmin 430 er et GPS-autopilot-navigationssystem til flyelektronik. Der foretages jævnligt opdateringer til dataene. For at få optimeret ydeevne fra Garmin 430 skal du opdatere dit system for at modtage disse opdateringer. Producenten anbefaler, at tredjepartshukommelseskort ikke fungerer med Garmin 430, så brugerne skal købe dem direkte fra Jeppensen. Der skal også købes en USB-adapter. Find et link til virksomhedens detailside i Ressourcer.

Trin 1

Naviger til Jeppesen-opdateringssiden. Et link findes i Ressourcer.

Trin 2

Download Update Manager-programmet. Programmet placerer et ikon på skrivebordet under installationen.

Trin 3

Dobbeltklik på JSUM-ikonet på skrivebordet.

Trin 4

Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter, og klik på OK. Hvis du ikke har et brugernavn og en adgangskode, skal du klikke på linket "registrer nu". Opdateringsprogrammet åbnes.

Trin 5

Indsæt dit datakort i Skybound USB-adapteren. Datakortetiketten og Skybound adapterlogo skal begge vende opad. Indsæt derefter Skybound USB-adapteren i et USB-stik på din computer.

Trin 6

Gennemgå de viste datoer. To udløbsdatoer for download vises. Den første dato angiver den sidste opdatering, den anden, den nyeste opdatering, der er tilgængelig til download. Klik på den seneste dato.

Trin 7

Klik på "start" i nederste midten af ​​programmet. Adapterlampen begynder at blinke. Der vises et pop op-vindue, der bekræfter din anmodning om download.

Trin 8

Klik på "fortsæt". Statusbjælkerne opdateres løbende, når status skrider frem. Når softwareopdateringen er afsluttet, åbnes et andet pop op-vindue.

Trin 9

Klik på "OK". Fjern derefter kortet og læg det i åbningen på venstre side af Garmin 430.

Tænd for Garmin 430 for at se en besked om, at opdateringen er vellykket.