Sådan sikkerhedskopieres iPhone-tekster

IPhone tager sikkerhedskopi af størstedelen af ​​sit indhold hver gang det synkroniseres med iTunes. Apples desktop-software tillader ikke brugere manuelt at gendanne individuelle aspekter af disse sikkerhedskopier, såsom SMS-beskeder eller adressebogen. En fuld iPhone-gendannelse er den eneste måde at hente data til en bestemt applikation på. Ved at finde den nøjagtige sikkerhedskopifil på computeren kan SMS-beskeder sikkerhedskopieres manuelt og gendannes efter behov.

Tilslut iPhone til computeren ved hjælp af USB-kablet, og klik på knappen "Synkroniser" i iTunes for at udføre en fuld synkronisering og sikkerhedskopiering.

Luk iTunes, og klik på knappen "Start" på computeren efterfulgt af "Søg".

Udfør en computer-søgning efter følgende fil: "3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28" Dette er SMS-sms-delen af ​​iPhones sikkerhedspakke.

Kopier sikkerhedskopifilen til tekstbeskeden til et andet sted på computeren, eller upload den til ethvert online backup-lagringssystem, du har adgang til. Denne fil kan nu bruges som sikkerhedskopi af alle tekstbeskeder, der modtages af iPhone, før synkroniseringen blev udført i trin 1.

Advarsler

Onlinetjenester er tilgængelige, der kan konvertere iTunes-sikkerhedskopifilen til en tekstfil, regneark eller andre læselige filformater. Gendan tekstbeskeddataene manuelt ved at erstatte den eksisterende iTunes-fil med din backup-version. Den samme handling kan udføres for iPhones adressebog ved at finde filen "31bb7ba8914766d4ba40d6dfb6113c8b614be442."