Sådan får du en brugerdefineret URL på Tumblr

Tumblr.com tilbyder en grundlæggende tjeneste, der giver dig mulighed for at indtaste et brugerdefineret domænenavn, der linker til din blog. Hvis du bruger Tumblr til at styre en professionel blog, kan tilføjelse af et domænenavn give det et niveau af ægthed og legitimitet. Tumblr sælger ikke domænenavne, så inden du forbinder dit domænenavn, bliver du nødt til at købe et via en anden tjeneste.

Trin 1

Køb et domænenavn, hvis du ikke allerede har et. Du kan kun købe et domænenavn (uden anden webhosting) på websteder som GoDaddy.com eller 1and1.com. IWantMyName er en tjeneste, der er designet til at arbejde med Tumblr, når du køber dit domæne. Domænenavne købes og fornys inden året.

Trin 2

Skift dit domænes A-post til "72.32.231.8" gennem din domæneregistrator. Hvordan dette gøres afhænger af det firma, du arbejder med. Se dokumentationen for yderligere detaljer.

Trin 3

Åbn tilpasningssiden til din Tumblr-blog. Du kan få adgang til dette på tumblr.com/customize eller ved at gå til din blog og klikke på knappen "Tilpas" i øverste højre hjørne af siden.

Trin 4

Klik på "Info", og vælg "Brug et brugerdefineret domænenavn." Indtast dit domænenavn, dvs. dit domæne.com, i tekstfeltet. Klik på "Gem" for at gemme ændringerne på din blog.

Test at dit domænenavn er konfigureret korrekt ved at gå til tumblr.com/check_domain eller klikke på linket "Tekst til dit domæne" under "Info." Indtast din URL og klik på "Kontroller". Hvis dit domæne er konfigureret korrekt, fortæller denne side dig det.