Sådan tilføjes en paryk på et billede

Uanset om du er skaldet lidt og ønsker at sprede et fotografi med en paryk, eller bare vil se, hvordan din søster ser ud som en blondine, gør fotoredigeringssoftware det nemt at tilføje en paryk i et billede.

Trin 1

Åbn det digitale foto i et fotoredigeringsprogram. Du kan enten uploade billedet direkte til din computer fra dit digitale kamera eller scanne det udskrevne foto. Sørg for, at ansigtet på den person, du gerne vil give en paryk, er uhindret. Bangs, hatte eller andre genstande, der blokerer ansigtet, kan forstyrre kvaliteten af ​​fotoredigering.

Trin 2

Find et billede af en paryk, som du gerne vil bruge. For dumme parykker, se i gratis clipart gallerier. For en naturlig paryk er et ægte digitalt billede med minimal pixelisering bedst. Kopier billedet i fotoredigeringssoftwaren, og indsæt det oven på personens ansigt.

Trin 3

Slet området omkring parykken med den digitale viskelæder. Hvis det er muligt, falm parykbilledet til 50 procent, så du kan se fotografiet nedenunder. Juster viskelæderets størrelse for finere detaljer, og brug en cirkelform til at fange de naturlige kurver i kæben og panden.

Juster parykkens størrelse for at indramme ansigtet, så det ser så realistisk ud som muligt. Bemærk også kontrasten mellem farverne og belysningen på det originale fotografi. Det kan være en god idé at lege med indstillingerne for farve og lys, så detaljerne i parykken matcher ansigtet.