Photoshop til iPad

Adobe Photoshop til iPad er blevet frigivet, og det er en gratis download. Teknisk kaldet Photoshop Express, tyder Express moniker på, at en mere komplet version kan være i værkerne fra Adobe for yderligere at udnytte iPad-strømmen og skærmens størrelse. Photoshop Express er som Photoshop til iPhone version udgivet sidste år, men navnet er blevet opdateret, og der er en iPad-specifik funktion.

Photoshop til iPad eksklusivt sæt:
• Støtte til portræt- og landskabsretninger
• Redesignet Online, Rediger og Upload arbejdsprocesser
• Evne til at arbejde på flere fotos i rækkefølge fra en enkelt arbejdsgang
• Redesignet organisatorvisning med forenklet albumdeling
• Opdaterede ikoner og billeder, der gør det nemmere at navigere og bruge editoren
• Evne til at uploade til Photoshop.com og Facebook samtidigt

Adobe siger, at Photoshop Express til iPad giver dig mulighed for at bruge de enkle berøringsbevægelser til at foretage hurtige redigeringer og dele billederne fra din mobilenhed. Personligt tror jeg, at de eksisterende funktioner efterlader noget at ønske, da der er en betydelig mangel på reelle billedredigeringsevner. Dette er især forstærket i betragtning af nogle af de andre relativt kraftigere billedredigerings- og manipulationspakker til rådighed til iPad og iPhone.

På trods af manglerne er Photoshop-appen nyttig, og mærket er stærkt. Jeg er sikker på, at fremtidige versioner vil have mange flere funktioner, selvom i form af en betalt download, for nu selvom du kan få Photoshop Express til iPad som en gratis download via iTunes.