Golden Tee Golf Snyder

"Golden Tee" er et populært golf-videospil, der findes i en række barer, restauranter og arkader i hele USA. Spillet er vokset i popularitet delvist på grund af dets spil i turneringsstil, hvor topspillere konkurrerer mod andre Golden Tee-spillere rundt om i verden om rigtige præmier. Hvis du prøver at blive god til "Golden Tee", er der flere tip eller snyderi, der hjælper dig gennem de forskellige golfbaner i spillet.

Southern Oaks

Southern Oaks-banen spilles typisk bedst ved hjælp af afstandskugler og X-22-sæt klubber. For hul nummer to, prøv at skyde bolden lang afstand og gå derefter gennem træerne med et 5-træ til højre i stedet for omkring dem for at spare tid. Der er et hul mellem træerne, der giver dig mulighed for at skyde din kugle lige gennem træerne på det grønne og lige forbi dine modstandere.

Tahiti Cove

Tahiti Cove spilles bedst generelt med X-22 sæt klubber og afstandskugler. For hul nummer seks skal du sætte en bold tilbage på din kugle og hoppe den gennem sandet i begyndelsen af ​​hullet i stedet for at prøve at gå rundt om den. Din kugle skal sejle lige igennem i stedet for at sidde fast, og at gå gennem sandet sparer dig flere slag.

Bella Toscana

Hul nummer fire i Bella Toscana spilles let med en højdebold og et 5-træ. Brug af de to sammen giver dig mulighed for at skyde din kugle direkte over træet, der er lige foran dig i starten og på greenen, hvilket giver enhver let ørn.

Den store Mur

Den Kinesiske Mur betragtes som den nemmeste bane i "Golden Tee." For hul nummer 10 skal du ikke prøve at rydde floden og i stedet gå rundt den. Kugler sidder ofte fast i vandet og bremser dig. For hul nummer 12 skal du huske, at du skyder bolden ned ad bakke (meget mere ned ad bakke, end det ser ud til), og juster din putning i overensstemmelse hermed.