April Fools: The Broken Screen Wallpaper Prank til iPhone, iPad, Android

Det er April Fools dag, hvilket betyder at internettet er stort set fuld af baloney og intet ca kan stole på eller tages alvorligt. Men snarere end at give dig en klump af imaginære doo-doo, kan vi typisk dele almindelige Apple pranks til April Fools Day her.

I år har vi en fjollet prank, der fungerer godt til iPhone, iPad, Mac eller enhver anden computer eller enhed, der har en låseskærm ... Det er helt harmløst, men kan forårsage en kort freak-out til en intetanende person ... det er det gode gammeldags brudt glas tapet trick!


Dette er et simpelt prank at spille på nogen. Alt du skal gøre er at få et billede af brudt glas eller en splittet glasskærm, og indstil det som låseskærmens tapetbillede på en iPhone, iPad, Mac, Android-telefon, computer, hvad end du vil. Det intetanende prank-mål vælger derefter deres enhed eller vækker deres hardware for at opdage, hvad der synes at være en brudt glasskærm ... ahhh! Selvfølgelig er det faktisk ikke brudt, det er bare tapet.

I eksemplet her brugte jeg et billede af en faktisk brudt skærm iPhone, før den blev repareret. Du kan selv gemme dette billede og bruge det, hvis du vil, det er 1500 × 2273 opløsning og det passer så fint på de fleste iPhone og iPad modeller, og hvis du roterer det vandret, er det nok for Mac og skrivebord også.

Klik på billedet herunder for at åbne en fuld størrelse i et nyt vindue, så du kan gemme tapetet:

(Du kan finde mange andre lignende billeder på nettet som dette knuste glasbillede fra unsplash.com, eller søg på images.google.com, og angiv det som tapet på noget andet, hvis det ønskes.)

Du skal bare gemme det ødelagte glasbillede til en iPhone, iPad, Mac, PC, Android eller hvad som helst andet, og derefter indstille det som låseskærmens tapet af målbrugerenheden.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan lære at indstille et billede som tapetbilledet på iPhone eller iPad her, skal du bare være sikker på at vælge "Set Lock Screen", når du ændrer tapetbilledet for den bedste effekt.

For computerbrugere kan du indstille og ændre et skrivebordsbaggrundsbaggrund med disse instruktioner.

Dette trick har tendens til at fungere bedst på iPhone eller mindre skærmbilleder, fordi det tager lidt længere tid normalt for personen at indse, at skærmbilledet ikke er faktisk brudt, men jeg har set det med succes at narre nogen på en jumbo skærm 27 "iMac også, så det er mest et spørgsmål om, hvor overbevisende billedet af brudt glas du bruger er, og måske spiller du det af, eller hvordan personen ser billedet.

Et andet lignende trick, der virker ret godt at prank iPhone og iPad brugere er "iPhone er deaktiveret" tapet prank eller pranken at tage et screenshot af en Home Screen og indstille det som tapet ... men vi har allerede dækket dem før.

På en mere seriøs note, hvis du tilfældigvis bryder din iPhone skærm, så her er nogle tips om at håndtere det og få det repareret og fast. Og hvis du vil gennemse nogle andre Apple April Fools pranks eller bare goof off generelt, har vi fået dig dækket på denne meget ikke-alvorlige dag af året.