Sådan sendes en JPG til en mobiltelefon

Mens nogle telefoner, som en iPhone eller en BlackBerry, har dedikeret software, der giver dig mulighed for at flytte billeder til enheden, har mange telefoner ingen måde at importere billeder på. Hvis din telefon ikke opretter forbindelse til din computer og ikke har et SD-kortstik, kan du stadig flytte billeder til din enhed ved at sende en meddelelse om MMS-besked eller MMS. Der er et antal gratis websteder, der sender din besked, uden at du behøver at tilmelde dig eller betale et gebyr.

Trin 1

Brug PixDrop.com til at sende billeder til enhver telefon, der har Verizon Wireless, Sprint, T-Mobile eller AT&T som operatør. PixDrop-webstedet er enkelt og ligetil. Alt hvad du skal gøre er at vælge transportøren af ​​den telefon, du sender billedet til, indtaste nummeret og trykke på "Gennemse" -knappen for at finde .jpg-filen på din computer. Desværre kan du ikke tilføje en tekstbesked, der følger med billedet. PixDrop-webstedet hævder også, at de arbejder på at tilføje andre luftfartsselskaber, selvom disse fire udgør de fleste af de trådløse brugere i USA.

Trin 2

Gå til Text4Free.net-webstedet, hvis du leder efter en mere robust tekst- og MMS-tjeneste. For at sende en MMS skal du først vælge modtagerbæreren fra en rulleliste, der indeholder omkring 100 forskellige nationale og internationale luftfartsselskaber. Hvis du ikke kender luftfartsselskabet, henviser webstedet dig til en omvendt opslagstjeneste, hvor du kan finde ud af disse oplysninger. Derefter indtaster du telefonnummeret og gennemser din computer for at finde billedet. Du skal også indtaste en kode for at bevise, at du er menneske, og derefter sendes billedet og beskeden.

Trin 3

SeaSMS.com-webstedet bruges for det meste til at sende SMS-beskeder, men på venstre side af siden har de også plads til MMS. Først skal du gennemse din computer for at finde det billede, du vil sende, og derefter vælge, om du vil sende MMS til en telefon i Indien eller resten af ​​verden. Endelig vælg transportøren fra rullemenuen, indtast telefonnummeret og dit navn. Ligesom PixDrop kan du ikke tilføje en besked, men efter at MMS er sendt, kan du blot bruge højre side af siden til at sende en SMS-besked, hvis du ønsker det.

Send en gratis MMS til enhver mobiltelefon i USA ved hjælp af SMSFree4All.com. SMSFree4All giver dig mulighed for at vælge fra en stor liste over indenlandske luftfartsselskaber og endda et par fra Canada. Du kan derefter indtaste telefonnummeret, skrive en besked og gennemse din computer efter det billede, du vil sende. Der er en 1MB grænse for billedets størrelse. Du skal derefter indtaste en kode for at bevise, at du er menneske, og beskeden sendes.