iPhone Simulator - iPhoney Simulerer iPhone Web Browsing

iPhoney er en flot iPhone Simulator, der arbejder for at replikere browseren oplevelsen af ​​iPhone brugere. Dette er meget nyttigt for webudviklere, der skal teste om et websted eller en applikation virker på iPhone, og også hvordan brugeren oplever webstedet. Det er ikke en traditionel iPhone Simulator i den forstand, at den emulerer hele iPhone brugeroplevelsen, men simpelthen simulerer netværket som set gennem iPhone-browseren. Det har også en praktisk funktion, der giver dig mulighed for at ændre brugeragenten til hvad du vil.

Min eneste klage over iPhoney app er, at den ikke vil stoppe normalt, jeg skal tvinge afslutte applikationen, når jeg er færdig med det (det er på Mac OS X Snow Leopard, der kan være en 10, 6 specifik fejl). Hvis du kan arbejde med den mindre irritation, så ved jeg ikke om en mere enkel og gratis iPhone websimulator til Mac.

Hent nu
Udvikler hjem

Hvis du er seriøs om iPhone Development, er det nok bedst at få Apple iPhone Development Kit, som også indeholder en iPhone-simulator, men vil sætte dig tilbage til $ 99 for et Apple Development Center-medlemskab.