Sådan foretages fejlfinding af en Cyber-Power 485VA batteribackup

Cyber-Power 485VA er et batteribackup-system designet til at beskytte og strømforsyne din computer og dens komponenter i tider med strømtab og overspænding. Hvis du følger et par enkle trin og udfører din egen grundlæggende vedligeholdelse, kan din enhed betjenes på kort tid med mindre frustration, penge og tid. Lær at rette en magteløs enhed, fastlæg, hvorfor din enhed ikke kan tændes, og fejlfinding, hvorfor din software ikke kan registrere enheden.

Trin 1

Sluk for din enhed som et første skridt i retning af at rette op på en mangel på strøm, der går gennem stikkene for at få strøm til dine eksterne enheder. Se på siden af ​​din enhed for den fremadrettede afbryderknap. Hvis du ser knappen, er din afbryder blevet udløst på grund af systemoverbelastning. Træk mindst én ekstern enhed ud af enheden. Vent fem sekunder. Skub afbryderknappen helt ind i enheden, og tænd derefter 485.

Trin 2

Drej enhedskontakten til "Fra", hvis din enhed ikke tændes. Vent cirka 10 sekunder, og drej derefter kontakten forsigtigt tilbage til "Til". Kontakten er designet til at beskytte enheden mod skader, når kontakten hurtigt slukkes og tændes. Sæt netledningen i en fungerende 110/120-volt 60-hertz-stikkontakt. Frakobl enheden for at nulstille forbindelsen. Undersøg netledningen for skader såsom buler, tårer eller snit. Sæt en anden elektrisk enhed i stikkontakten for at sikre, at stikkontakten fungerer. Sæt backupenheden i stikkontakten. Hvis ingen af ​​disse løsninger virker, kan dit batteri være helt opbrugt. Kontakt CyberPower Systems for at få et udskiftningsbatteri.

Sæt det medfølgende kabel i "Serial / USB" -porten i den øverste kant af enheden, og bekræft, at kablet sidder tæt og sikkert. Sæt den anden ende i USB-porten på din computer. Tryk på begge forbindelser, så de er faste og sikre. Undersøg ledningen for skader såsom snit eller tårer. Det eneste kabel, der fungerer mellem enheden og din computer, er det, der fulgte med enheden. Ledningen kan være tilsluttet den forkerte USB-port på din computer. Afbryd forbindelsen til den aktuelle USB-port på din computer, og tilslut kablet til en anden USB-port. Din computer kan ikke kommunikere med din 485, hvis forbindelsen er kompromitteret. Symptomerne inkluderer softwaren 485 "PowerPanel Personal Edition", der viser inaktive ikoner (alle grå).