Hvordan gemmer jeg en videofil fra en cd til min computer?

At gemme oplysninger på cd'er er en praktisk måde at gemme alle dine vigtige filer på, da de kan indeholde meget information. De ridser dog let og kan endda bryde halvt, hvis de udsættes for for meget pres. Af denne grund skal du sikkerhedskopiere dine filer ved at kopiere dem til computeren. Hvis du har en enkelt kopi af en vigtig video, vil du gerne lægge den på din computer for opbevaring og også lave så mange ekstra kopier, som du har brug for. Kopiering af en videofil fra en cd til en computer tager kun et par minutter.

Trin 1

Indsæt cd'en i cd-rom-drevet.

Trin 2

Klik på menuknappen "Start", og klik derefter på "Denne computer."

Trin 3

Dobbeltklik på dit cd-rom-drev, som normalt er D: drevet.

Trin 4

Klik på den videofil, du vil overføre til din computer. Hvis der er flere filer, skal du trykke på "Ctrl", når du har klikket på den første fil, og holde den nede, mens du vælger de andre.

Trin 5

Klik på de fremhævede filer, og hold museknappen nede, mens du trækker dem til skrivebordet. Filerne kopieres automatisk til din computer, og du kan flytte dem til en anden mappe, hvis du vælger at. For at oprette en ny mappe til dine videofiler skal du højreklikke på skrivebordet og vælge "Ny" og derefter klikke på "Mappe". Navngiv din mappe, og tryk på "Enter".

Vent til lyset på cd-rom'en stopper med at blinke, og skub derefter cd'en ud.