Sådan konverteres MPEG til Video_TS

MPEG-video er et almindeligt videofilformat. Men hvis du vil have alle fordelene ved DVD-video, såsom kvalitet og alsidighed, er det en enkel og god mulighed at konvertere disse filer til DVD. VIDEO_TS er ikke formatet til DVD i sig selv, det er bare den måde, filer lagres i mapperne på DVD'erne. De fleste mennesker, der ser på en DVD, kan se denne mappe, men det er ikke svært at konvertere filer til det faktiske DVD-format.

Trin 1

Køb eller download software til videoredigering eller konvertering. Du har brug for mere end bare et simpelt redigeringsprogram, da du har brug for et, der kan skabe DVD-filer. Programmer som Adobe Premier kan håndtere denne type operationer. Du kan også finde software, der kun er til konvertering af videotyper og til oprettelse af DVD'er.

Trin 2

Åbn MPEG-filen i videoprogrammet. Afhængigt af softwaren skal du gå til en menupunkt som "Åbn" eller "Import" eller "Konverter", og vælg filen fra hvor som helst den er gemt.

Trin 3

Gem eller eksporter filen som en DVD-videofil. Du kan tilføje yderligere funktioner i nogle programmer, hvis det ønskes. Du kan tilføje kommentarer eller andre funktioner til en DVD.

Åbn den videofil, du lige har gemt, og brænd den til en DVD. Du bliver muligvis nødt til at åbne filen i et dvd-brændingsprogram, hvis videosoftwaren ikke har denne mulighed. Sørg for, at DVD'en er kodet i det område, hvor du vil afspille den, eller indstil den til en hvilken som helst region. DVD-authoring-software har denne indstilling, der er let at vælge, og DVD-afspillere afspiller kun DVD-sæt for deres region. Dette gøres for at beskytte ophavsretten.