Sådan oprettes dit eget live webcam-websted

Har du en markedsføringsidee eller bare vil du dele dine synspunkter live på dit eget websted? At starte dit eget live webcam-websted kan virke kompliceret, men du behøver ikke at være en computerguru eller have en grad i datalogi for at få dit websted fra jorden. Med et kvalitetswebcam, en mikrofon og et domæne kan du starte dit eget live webcam-websted.

Trin 1

Undersøg og vælg en vært til dit websted. Der er en række webhostingudbydere tilgængelige online med forskellige omkostninger og funktioner. Du skal vælge en vært, der giver ubegrænset plads og trafik til at understøtte din live webcast. Mange af disse værter tilbyder også webstedsopbygning og teknisk support. Når du tilmelder dig med en vært, får du muligheden for at vælge et domænenavn, som kontrolleres for tilgængelighed. Hvis dit domænenavn tages, kan webstedet muligvis give dig lignende alternative navne, der er tilgængelige.

Trin 2

Byg dit websted med de værktøjer, som din vært tilbyder, eller ansæt en professionel webdesigner til at opbygge webstedet.

Trin 3

Download et medieprogram med live encoder til webcast på dit websted. Et eksempel på et program med en live encoder er Adobe Flash Player.

Trin 4

Integrer live-koderen til dit websted ved at kopiere og indsætte koden på dit websted via din redigeringsside for kontoadministrator. Denne kode skal være i HTML-format. Indsæt koden på hjemmesiden på det sted, hvor du vil have udsendelsen.

Trin 5

Opsæt dit webcam og din mikrofon. Brug enten dit interne webcam og den interne mikrofon, eller tilslut et eksternt webcam og en mikrofon til din computer.

Åbn dit medieprogram med live encoder, og klik på "Broadcast".