Deaktiver "Backup of ..." Sider & iWork-filer fra Visning i Mac OS X Finder

IWork-pakken under Mac OS X 10.7 indeholder en temmelig ejendommelig standardindstilling, der sikkerhedskopierer alle tidligere versioner af filer, som du arbejder på, som en separat fil i samme mappe. I stedet for at sikkerhedskopierne kun er tilgængelige fra versioner, spildes det ud i Finder, hvor en fil kaldet "Document.pages" også vil have en "Backup of Document.pages" -fil gemt i samme mappe. Dette bliver hurtigt til et gigantisk rotet rod for studerende eller nogen anden, der arbejder med mange Sider-filer, da der i det væsentlige er en kopi af hver enkelt gemt i samme mappe.

Sådan slukkes disse sikkerhedskopier og stopper dem, der vises i Finder . Dette er det samme for sider og andet i iWork Suite:

  • Fra sider skal du trække ned i menuen Sider og vælge "Indstillinger"
  • Vælg fanen Generelt og se ud for "Gem" for "Sikkerhedskopiering af tidligere version, når du gemmer" - fjern markeringen i dette felt

Dette vil stoppe med at gemme sikkerhedskopieringsfilerne i Finder, men det synes desværre også at deaktivere Versions-funktionen til appen, så husk det, før du slukker for det og vænner dig til ofte at trykke Command + S igen. Automatisk sikkerhedskopiering og versionering er utvivlsomt en nyttig funktion, men det er ret bizart og temmelig uegnet til røggapper med overskydende filer, så måske er det bare et tilsyn eller en fejl.