Sådan konverteres Wii-spil til PAL

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Tom DVD-R

  • DVD-R-brændingssoftware og hardware

Spil findes i tre store formater: PAL, SECAM og NTSC. På grund af den måde, grafikken gengives på, plejede det kun at være at spille et spil på et system, der brugte det samme format. Dette gælder ikke længere, fordi der er oprettet software, der giver dig mulighed for at ændre formateringen af ​​spil, så de kan afspilles på andre systemer. PAL-formatet bruges i vid udstrækning i Europa og Sydamerika, mens NTSC-formatet bruges i USA og Japan.

Download RegionFrii-software. Du bruger dette til at ændre regionstypen. Et link til en gratis download kan findes i afsnittet Referencer.

Download WiiBrickBlocker. Dette program forhindrer, at disken opdateres. Hvis Wii opdateres, omformaterer den sig selv til det originale format. Dette er kendt som mursten. Denne software forhindrer opdateringen. Et link til en gratis download kan findes i afsnittet Referencer.

Download det Wii-spil, du gerne vil bruge som en ISO-fil. Mange sider tilbyder gratis downloads af Wii ISO-filer. Et af disse websteder er angivet i afsnittet Referencer.

Åbn både de filer, der indeholder dine downloadede ISO-filer og RegionFrii.

Træk ISO-filen, og slip den på RegionFrii-ikonet. En menu skal dukke op. Nær bunden af ​​menuen på venstre side vil der være et felt, der lyder "Ny region." Klik på fanen ud for "Ny region", og vælg PAL.

Klik på "Opdater ISO" til højre for fanen. Et vindue vises og spørger, om du vil skrive følgende ændringer. Vælg Ja.

Åbn WiiBrickBlocker. Et vindue øverst viser "Wii ISO-sti." Klik på gennemse-knappen, og vælg det spil, du lige har kørt igennem RegionFrii. Hvis du klikker på knappen “Information”, vil WiiBrickBlocker sige, at spillet stadig er i det foregående format, men det er det ikke. Klik på "Patch." Når det læser "komplet", er dit spil blevet patched.

Brænd ISO-filen på en DVD-R og afspil den på din Wii.