Hvordan fremstilles RFID-tags?

Radiofrekvensidentifikationsteknologi (RFID) har været i brug siden begyndelsen af ​​1940'erne. Det blev først brugt af militæret i kampfly til at identificere, om et fly var en ven eller fjende. RFID bruges stadig af flyselskaber.

Transponderer

RFID-tags består af to hovedelementer, mikrochippen, der er monteret på det integrerede kredsløb, og antennen, der er fastgjort til det integrerede kredsløb. Mikrochippen er programmeret med en unik identifikationskode og monteres derefter med det integrerede kredsløb på en wafer, der holder enheden på plads. Antennen loddes på det integrerede kredsløb. Processen med montering og lodning af antennen til det integrerede kredsløb udføres af robotmaskiner på grund af involveret mikrostørrelse.

Indlæg

Waferen, der holder mikrochippen, det integrerede kredsløb og antennen, er monteret på et indlæg, der holder alle tagkomponenterne sammen. Indlægget kan integreres i tagets endelige form.

Endelig form for RFID-tag

Den endelige samling af mærket udføres ved at integrere indlægget i dets endelige form. Dette kan være en etiket, som en stregkode-pallelabel; et hus af arylnitrilbutadienstyren og epoxy til plast eller glas. Et epoxy-etui giver den bedste beskyttelse af RFID-tags såvel som muligheden for at indlejre tags med et stærkt klæbemiddel til produkter som træ, plast og metal. Glastransponderen bruges oftest til identifikation af dyr.