Ja, du kan opgradere en Mac med Snow Leopard Direkte til OS X Mountain Lion

Mac OS X Snow Leopard kan opgraderes direkte til OS X Mountain Lion, forudsat at den endelige udgave opretholder samme kapacitet som de nuværende forhåndsvisninger af udviklere. For at udføre den direkte opgradering som den står i dag, skal brugerne have oprettet et OS X Mountain Lion USB-installationsprogram, hvorfra man kan starte op og opgradere med, selvom der er mulighed for at en Snow Leopard Mac også vil have adgang til Mountain Lion direkte fra Mac App Store.

Vi har modtaget mange spørgsmål om dette i vores indbakke og kommentarer og figurerer med OS X Mountain Lion-udgivelsesdatoen, der er sat til sommer, det er en god tid at besvare det på baggrund af de foreliggende oplysninger. Det er vigtigt at bemærke, at denne opgraderingsvej er baseret på de nuværende udviklerforhåndsvisninger af Mountain Lion, og opgraderingsberettigelsen kan ændres inden offentliggørelsen. Det er også muligt, at Apple ikke officielt støtter opgradering fra Mac OS X 10.6 til 10.8, og det kan forblive en uofficiel og ikke-understøttet funktion.

En hel del OS X Snow Leopard-brugere har holdt af med at opgradere til OS X Lion, men med udgivelsen af ​​Mountain Lion rundt om hjørnet er det højst sandsynligt, at mange OS X 10.6.8 holdouts vil hoppe direkte til OS X 10.8, hvis det er muligt. Mountain Lion har imidlertid strengere systemkrav end det er forgænger, og nogle ejere af ældre Mac-hardware kan slutte med at Lion er den sidste understøttede version af OS X på deres maskiner.

Vi opdaterer med yderligere oplysninger om de forskellige Mac-opgraderingsstier til OS X Mountain Lion, da yderligere detaljer bliver tilgængelige.