Sådan helbredes hekse i "The Sims 2"

En sim skal drikke en Witchbegone-E-drik for at stoppe med at være en heks. Der er to måder at få potionen på. Den første måde er at fremstille trylledrikken i din Sims kedel. Ifølge en vejledning af Rob Morris om Gamer's Hell, skal en Sim nå niveau 1 som en heks, før muligheden for at gøre potionen vil være tilgængelig. Den anden måde er at købe potionen fra en ikke-spiller karakterheks.

Lav Potion

Optjen det første heksekundskab. Den hurtigste måde at gøre dette på er at klikke på den magiske bog og vælge "Study the Ways of Light / Darkness" eller "Study the Neutral Magics." Når simmeren har optjent færdighedspointet, vises en meddelelse i øverste højre hjørne af skærmen for at fortælle dig, at simmeren har lært en ny magi.

Klik på gryden og vælg "Make Witchbegone-E." Når drycken er færdig, vises en meddelelse øverst til højre på skærmen. Dronningen går direkte til Simens beholdning.

Klik på Simen, og vælg "Drik Witchbegone-E." Se animationen, da Simen mister alle heksekræfter. Tillykke, din sim er menneskelig igen!

Køb Potion

Klik på telefonen i Sims hus, og vælg "Ring ... Sim." Vælg at kalde heksen, der gjorde din sim til en heks, og inviter hende over til simmens hus.

Klik på heksen, når hun ankommer, og vælg at hilse på hende. Klik på hende igen, når hilsenen er slut, og vælg "Køb Witchbegone-E." Dronningen går direkte til Sims beholdning.

Klik på Simen, og vælg "Drik Witchbegone-E." Der køres animation, der viser din sim mister alle heksekræfter.