Sådan overføres fotos til en Flash Drive Stick fra Windows XP

Et flashdrev-stik forbinder til din computers USB-port og lader dig overføre data mellem computere. Hvis du har billeder, du vil sikkerhedskopiere eller dele med en ven, kan du overføre dem til flashdrevet. De fleste flashdrev fungerer med versioner af både Mac OS X og Windows, så du kan endda få adgang til dine billeder på en computer med et andet operativsystem end Windows XP.

Trin 1

Sæt din flashdrevpind i en af ​​din computers USB-porte.

Trin 2

Åbn den mappe, der har de billeder, du vil lægge på flashdrevet. Hold "Skift" -tasten nede, mens du klikker på hvert billede, du vil overføre.

Trin 3

Klik på "Kopier de valgte emner" under "Fil- og mappeopgaver" i venstre rude i billedmappens vindue for at åbne dialogboksen "Kopier emner". Vælg dit flashdrev, normalt mærket som "Removable Disk" efterfulgt af drevbogstavet under "Denne computer." Klik på "Kopiér" for at overføre fotos.

Dobbeltklik på ikonet "Sikker fjernelse af hardware" i Windows-meddelelsesområdet, og fremhæv derefter din flashdrevpind under "Hardwareenheder." Klik på "Stop", og tag stikket ud af flashdrevet, når du får besked om, at du sikkert kan fjerne enheden. Klik på "Luk" for at lukke vinduet.