Mac OS X Lion Release Date Imminent?

Den offentlige udgivelse af Mac OS X Lion er nært forestående, muligvis kommer så snart den 14. juli ifølge den velkendte 9to5Mac. Denne nyhed kommer straks efter, at Apple har frigivet Lion GM-bygningen for udviklere at downloade via Dev Center.

Udgivelsen af ​​GM-bygningen i dag vil give tid til eventuelle potentielle fejlrapporter, der kommer i løbet af weekenden, for at edb-ingeniører skal adressere i næste uge, hvilket tyder på, at den endelige udgivelse kunne være så snart som i næste uge, men mere sandsynligt ugen efter.

Ser vi på fortiden, kan vi få et nyt antydning af den potentielle udgivelsesplan baseret på tidligere Golden Master-bygger. En tidligere Apple-medarbejder @iDannyOcean påpeger, at Mac OS X Snow Leopard build blev udgivet lidt over to uger før den officielle lancering, og han foreslår, at 19 juli ville være et "godt spil" til en startdato. Jeg formoder, at dette kunne accelereres lidt, der matcher 9to5Macs dato på grund af den eksklusive Mac App Store digitale distributionsmetode. Husk, at Apple stadig skal udskrive Lion Restore DVD og USB Key-medier, der skal bundtes med nye Mac-køb, hvilket kan omfatte den forventede MacBook Air-opdatering.

OS X Lion udgives udelukkende via Mac App Store som en download på 29, 99 dollar. Dette inkluderer en generøs personlig licens, der udvider opgraderingen til alle dine personlige Mac'er.

Tjek Lion's systemkrav og gennemgå vores arkiver for mere om Mac OS X 10.7 Lion, og det er mange nye funktioner og forbedringer.