Sådan slettes nylige søgninger på Internettet

Hver gang der foretages en søgning på Internettet, registreres den i browserens historie. Dette er gavnligt, hvis du vil kontrollere nylige søgninger og websteder, der blev set inden for den sidste uge. Men hvis der er flere brugere, der har adgang til din computer, kan du slette din søgehistorik. Dette beskytter dit privatliv ved at forhindre andre i at kende det seneste indhold, du besøgte. Dette betyder dog, at du ikke vil kunne bruge historikken til at finde et websted igen, hvis du har glemt at bogmærke det.

Trin 1

Åbn din webbrowser. Det er muligt at slette de seneste søgninger i Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari og andre browsere.

Trin 2

Se din webbrowsers indstillinger ved at klikke på "Værktøjer", derefter "Indstillinger" i Mozilla Firefox, "Værktøjer", derefter "Internetindstillinger" i Internet Explorer eller "Historik" i Safari. Andre browsere har lignende ordlyd.

Klik på fanen "Privatliv" i Mozilla Firefox, og vælg "Ryd nyere historik" og derefter "Ryd nu." I Internet Explorer skal du klikke på "Slet" under "Browserhistorik." Klik for at placere et flueben i boksen "Historik", klik på "Slet", og vælg derefter "Ryd nu" i Safari "Historik" -menuen.