Hvordan opretter jeg indendørs antenne til digital service?

Indendørs antenner kan bruges til at modtage digitalt tv ligesom analog. Du kan bruge en analog antenne og et tv, forudsat at du har en konverterboks, men en digital antenne fungerer bedre. Med fuldtidskonvertering til digitalt tv transmitterer de fleste stationer nu digitalt på både VHF- og UHF-båndbredden, så du har brug for en antenne, der samler begge op. I de fleste tilfælde, når du først har oprettet en antenne til digital service, behøver du ikke foretage al justering, som du gjorde med analogt tv.

Trin 1

Vælg et sted, hvor antennen skal være sikker, og hvor du får den bedste dækning. Ligesom analoge antenner fungerer en digital antenne bedre, jo højere du kan placere den.

Trin 2

Kend afstanden mellem dit hjem og tv-tårnene, der udsendes i dit område. Hvis du er inden for 20 miles fra tårnene, skal din antenne afhente stationerne uden problemer.

Trin 3

Hold alle andre ledninger og kabler så langt væk fra antennen som muligt. Nærheden af ​​andre kabler kan forstyrre modtagelsen.

Trin 4

Tilslut antennen til tv'et gennem koaksialporten; hvis antennen ikke har sit eget kabel, skal du slutte den til et længde RG6 koaksialkabel. Hvis du bruger et analogt tv, skal du slutte antennen til en digital konverter og konverteren til tv'et.

Tænd for tv'et, og brug fjernbetjeningen til at gå til menuen og find kanalscanningsindstillingen - dette er standard på alle HD eller andre digitale tv'er. Med denne mulighed bruger TV'et antennen til at scanne luftbølgerne og programmere de tilgængelige kanaler i hukommelsen.