Sådan kontrolleres, om en SLI Bridge fungerer

SLI er en relativt ny grafikkortteknologi introduceret af NVIDIA Corporation. Fordi teknologien stadig stort set er i sin barndom, er mange computerbrugere uvidende om, hvordan de korrekt bruger og fejlfinder en SLI-konfiguration. Heldigvis har NVIDIA leveret et intuitivt og let administreret styresystem, der kan bruges til at fastslå status og betjening af en brugers SLI-installation. Dette gøres inden for Windows-operativsystemet og kræver ikke genåbning af brugerens computerkasse.

Trin 1

Højreklik et vilkårligt sted på Windows-skrivebordet. Dette producerer en standard kontekstmenu.

Trin 2

Venstreklik på overskriften "NVIDIA Control Panel" i denne kontekstmenu. Dette indlæser NVIDIA-enhedsadministratoren.

Trin 3

Find ruden til venstre i NVIDIA-enhedsadministratorvinduet.

Trin 4

Find overskriften "3D-indstillinger" og venstre klik på overskriften "Indstil SLI-konfiguration" direkte under den. Dette ændrer den øverste rude for at få vist din aktuelle SLI-konfiguration.

Gennemgå oplysningerne i højre rude. Udtrykket "SLI aktiveret" vises, hvis din SLI-bro faktisk fungerer korrekt. Hvis din SLI-bro er defekt, kan SLI ikke initialiseres, og der er ingen SLI-oplysninger inden for den højre rude. Dette skyldes, at det sekundære grafikkort ikke identificeres korrekt af NVIDIA-kontrolpanelet i tilfælde af en SLI-brofejl.