Sådan udskrives på A2 konvolutter

A2-kuvertudskrivning er ikke tilladt af nogle printerdrivere. På tekstbehandlingssoftware, såsom Microsoft Word, er A2 (4,83 x 5,75 inches) ikke tilgængelig i konvolutstørrelseslisten til udskrivning. Det er ikke altid muligt at klikke på "Brugerdefineret størrelse" i konvolutstørrelseslisten, men du kan bruge nogle teknikker til at tillade udskrivning af A2-konvolutter.

Trin 1

Test, at din printer er stor nok til at tage en A2-konvolut. Læg konvolutten i printerens papirbakke for at kontrollere størrelsen; Kontroller også producentens anbefalinger.

Trin 2

Juster printerkonvoluttens indstillinger i Word. Klik på menuen "Værktøjer". Vælg "Letters and Mailings", og klik derefter på "Konvolutter og etiketter".

Trin 3

Klik på "Indstillinger" i fanen "Konvolutter" øverst i vinduet.

Trin 4

Åbn fanen "Konvolutindstillinger". Udvid feltet "Konvolutstørrelse" og vælg "Brugerdefineret størrelse." Skift bredde og højde til 4,83 tommer og 5,75 tommer. Klik på "OK". Dette nulstiller størrelsen på den konvolut, som dit design vil blive udskrevet til A2.

Klik på "File", "Print". I vinduet Udskriv skal du kontrollere papirindstillingerne og klikke på "Udskriv". Din konvolut udskrives.