Sådan konverteres EXE til Flash

Hvis du har arbejdet med Flash og har gemt en Flash-præsentationsfil (.exe), men mangler .swf-versionen, er det muligvis muligt at konvertere .exe-filen til det originale .swf-format til online distribution. Hvis du har brug for at foretage ændringer, kan du prøve at konvertere .swf-filen tilbage til en .fla-fil med et andet stykke konverteringssoftware. Mens denne reverse engineering-proces fungerer bedst med .exe-filer oprettet i Adobe Flash, er det også muligt at konvertere en .exe oprettet i et andet Flash-program.

Konverter .exe til .swf

Trin 1

Download og installer .exe til .swf-konverteringssoftware som Sparkle FlashKeeper 3.0, FardaSaz EXE til SWF 1 eller exe2swf. (Se ressourcer.)

Trin 2

Start konverteringssoftwaren.

Trin 3

For Sparkle FlashKeeper 3.0 skal du klikke på "Konverter" og vælge alternativknappen "Gem som swf" øverst i dialogboksen. Klik på din .exe-fil til venstre for at fremhæve den, og klik derefter på "Tilføj en." Klik på "OK", og .swf-filen vises i samme bibliotek som din .exe-fil.

Trin 4

For FardaSaz EXE til SWF 1 skal du åbne Windows Stifinder og navigere til din .exe-fil. Træk filen ind i FardaSaz-boksen. Din nye .swf-fil gemmes i samme bibliotek som din .exe-fil.

For exe2swf skal du klikke på linket exe2swf.exe og vælge "Kør". Naviger til din .exe-fil i den dialogboks, der vises, og dobbeltklik på den. Din nye .swf gemmes automatisk i samme bibliotek.

Konverter .swf til .fla

Trin 1

Download og installer et .swf til .fla konverteringsprogram. (Se referencer.)

Trin 2

Start applikationen.

Trin 3

Åbn din .swf-fil ved at gå til "File", derefter "Open" og dobbeltklikke på .swf-filnavnet.

Klik på "Eksporter til FLA." Vælg det sted, hvor du vil gemme .fla-filen, og klik på "Gem".