Sådan rengøres Wii-objektivet

Elementer, du har brug for

  • Nintendo Wii

  • Officiel Nintendo Wii Lens Cleaner

Nintendo WIi er en syvende generation hjemmevideo-konsol, der blev udgivet på verdensplan i 2006. Siden udgivelsen har systemet opnået mainstream-succes takket være sin unikke bevægelsesfølsomme controller og bibliotek med spil. Systemets eksponerede skiveåbning har imidlertid en tendens til at samle støv, der kan opbygges over tid og gøre nogle diske ulæselige. Nintendo tilbyder et Wii-objektivrengøringssæt til at gendanne systemets inderside til en ny tilstand.

Sådan rengøres Wii-objektivet

Køb Wii Lens Cleaner direkte fra Nintendo. Dette kan gøres online på nintendo.com. Kontakt deres support, hvis du oplever disklæsningsfejl, da du muligvis er berettiget til en gratis objektivrenser.

Sådan rengøres Wii-objektivet

Sæt Wii-konsollen i en stikkontakt, og skub ethvert spil, der måtte være i systemet, ud.

renere, tlens, tsystem, behov, frigivelse, disk, slot, rengøring, top, vandret, orienteret

Slip ikke mere end tre dråber væske på rengøringspuden. For meget rengøringsvæske kan være skadeligt for systemets interne komponenter.

Sådan rengøres Wii-objektivet

Anbring linserenseren i Wiis diskåbning. Sørg for, at systemet er tændt, og at de blå linjer på rengøringsmidlet er lodrette. Linserenseren skal indsættes med toppen vendt mod systemets højre side, når den er lodret, og toppen, når systemet lægges vandret.

Sådan rengøres Wii-objektivet

Flyt objektivrenseren forsigtigt op og ned i vertikalt orienterede systemer og venstre mod højre i vandret orienterede systemer. Flyt den 3/4 tomme mellem 10 og tyve gange.

renere, tlens, tsystem, behov, frigivelse, disk, slot, rengøring, ttop, vandret, orienteret

Tryk på "Skub ud" for at fjerne objektivrenseren. Du skal ikke bruge nogen magt til at fjerne den.

Advarsler

Beskidte linser har en særlig hård tid på at læse dobbeltlagsspil, såsom "Super Smash Bros. Brawl."