Sådan finder du skatten på virtuelle landsbyboere

Virtual Villagers er et computerspil baseret på problemløsning og gåder. Puzzle nummer 15, som afsluttes ved at finde skattekisten, er et af de sværere gåder, fordi der ikke er nogen spor. I tilfælde af puslespil 15 løses det kun ved held og eksperimenter, medmindre du ved, hvor du skal se. Hvis du ikke ønsker en detaljeret beskrivelse af, hvor komplet dette puslespil er, skal du ikke læse videre.

Lås op for det tredje og sidste niveau i både byggeri og videnskab. Få landsbyboere til at undersøge i videnskabslaboratoriet. Når du har fået nok teknologipunkter, skal du klikke på "Tech" i navigationspanelet til venstre og derefter klikke på "Køb" i kategorien Konstruktion og Videnskab.

Tegn en lodret linje ned fra din madbakke og en vandret linje vest for templet.

Træk og slip en mesterbygger på det område, hvor linjerne krydser hinanden. Gentag denne proces så mange gange som det tager, indtil bygherren begynder at bygge og stilladser vises.

Træk og slip flere landsbyboere uanset deres færdighedsniveau på stilladset for at hjælpe med at afdække skatten, når den er blevet opdaget.

Lad landsbyboerne arbejde på stedet, indtil det er færdigt, og tilføj flere arbejdere for at fremskynde processen.

Tips

Bygherrer bliver kun mestre på deres dygtighed efter at have fået erfaring.

Advarsler

Spillet viser ikke færdiggørelsesprocent for skattekisteprojektet, så hold landsbyboere i gang med det, indtil du får en meddelelse om, at du har gennemført puslespillet.