Microsoft Office Apps til iPhone og iPad Tilgængelig som gratis download

Den populære Microsoft Office-pakke er tilgængelig som en gratis download til iPhone- og iPad-ejere, og de nyeste versioner kræver ikke længere et Office365-abonnement at bruge, oprette og ændre dokumenter. IOS-udgivelserne af Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft Powerpoint er fuldt funktionsdygtige til grundlæggende opgaver og giver en velkomstoplevelse til iPhone- og iPad-ejere, der er afhængige af Microsoft Office til arbejde, skole eller brug i hjemmet. Yderligere avancerede funktioner kan fås med et abonnement på Office 365-tjenesten.


Office for iOS kræver, at en Microsoft-konto skal kunne redigere og gemme dokumenter gratis, med mulighed for at gemme filer til en Microsoft-cloud service, DropBox eller lokalt på en iOS-enhed. Tilmelding til en Microsoft-konto er tilgængelig i apps, og kan også fungere som en e-mail-adresse, skylagring og login til andre Microsoft-tjenester.

Følgende downloadlinker går til App Store, hver respektive Office-applikation er en universel app til iPhone, iPad og iPod touch:

  • Microsoft Word til iOS
  • Microsoft Excel til iOS
  • Microsoft PowerPoint til iOS

De gratis iOS-versioner understøtter funktionalitet, som er typisk for de fleste brugere, selvom avancerede funktioner fortsat kræver et betalt Office 365-abonnement. Du kan lære mere om de specifikke funktioner, der kræver et abonnement her.

Grænsefladerne skal være kendt for alle Office-brugere, her er Excel:

Powerpoint:

Ord:

Microsoft Office-pakken er i direkte konkurrence med iWork-pakken, som Apple tilbyder. Selvom Pages, Numbers og Keynote også er fremragende applikationer, er der lejlighedsvis kompatibilitetskrav og problemer, der kan opleves, når der arbejdes med native Office-dokumenter og Word-filer, undertiden selv når de eksporteres specifikt som en .doc-fil fra appen Sider. Derudover foretrækker mange brugere at bruge den samme softwarepakke på tværs af platforme, ikke kun for at sikre maksimal kompatibilitet af filer, men også at have en problemfri oplevelse, uanset om de er på en iPhone, iPad, Mac eller Windows PC. En Android-version er tilsyneladende også i værkerne, selvom den endnu ikke er frigivet.

Fra nu af forbliver Office-pakken et betalt produkt til skrivebordet. Husk, at en iPad eller iPhone kan bruge et eksternt tastatur, de gratis iOS-versioner af Word, Excel og Powerpoint tilbyder en overbevisende mulighed for Apple-brugere, der gerne vil bruge Microsoft Office-pakken.