De bedste PC WWII Flying Games

Flysimulationsspil er mangeårige favoritter af pc-spillere. Blandt disse er WWII flyvende spil blandt de mest populære. De lavere hastigheder på flyene og ældre våbenteknologier i denne æra giver mere strategisk flykamp, ​​så ses ofte i spil placeret i mere moderne omgivelser. Mens listen over flyvende spil fra 2. verdenskrig er lang, er der et par, der svæver over resten i pc-spil.

Combat Flight Simulator 2: WWII Pacific Theatre (2000)

En ældre WWII-flysimulator, "Combat Flight Simulator 2: WWII Pacific Theatre" er en solid WWII-flyer, hvis ikke spektakulær. Spilmotoren lavede kun få forbedringer i forhold til sin forgænger. Hvad der gør dette spil vigtigt, er den nye bar, som den etablerede til moderne grafik om flyvningsspil fra anden verdenskrig. Detaljeret terræn- og cockpitgengivelse skabte en mere behagelig flyoplevelse, og ændringer i flymodellen, der afspejlede kampskader, forbedrede flykampens realisme.

IL-2 Sturmovik (2001)

UBI Soft's "IL-2 Sturmovik" er det højest vurderede WWII-flyspil nogensinde. Modtagelse af 90,65 procent fra GameRankings.com og en 91 fra Metacritic. Denne klassiker tilbyder et valg af 31 forskellige fly samt en række kamptyper. "IL-2 Sturmovik" multiplayers hundekamp er en intens luftballet, der endnu ikke er matchet af sine mere moderne kolleger.

Wings of Power: WWII Heavy Bombers and Jets (2004)

En udvidelse til "Microsofts Flight Simulator 2004", "Wings of Power: WWII Heavy Bombers and Jets" placerer spilleren i cockpittet på nogle af de mest populære fly i æraen. Spillet er blevet hyldet af anmeldere for sin fantastiske 3D-grafik og autentiske flysimulering. "Wings of Power: WWII Heavy Bombers and Jets" er et af de højest gennemgange WWII-flyvende spil nogensinde og modtager en Metacritic-score på 83 og en GameRankings-score på 87,83 procent.

Blazing Angels 2: Secret Missions

Mens de kun modtager moderate anmeldelser, (72 Metacritic, 70,88 procent GameRankings) er "Blazing Angles 2: Secret Missions" blandt de højest vurderede moderne WWII-flyvende spil. Spillet roses for sin smukke grafik og spillerprogression, men modtager kritik for sine undertiden klodsede kontroller, især sammenlignet med dets konsol-iterationer.