Et par måder at gøre iPhone Alarm Volume Louder

Mange af os bruger iPhone som vores primære vækkeure, men hvis du er en tung sovende, er lydstyrken måske ikke tilstrækkelig til at trække dig ud af en dyb slumring, og du kan let afvise alarmen i en halv- vågen tilstand, som heller ikke hjælper meget.


Den første og mest oplagte løsning er at sørge for at skrue den generelle iPhone-lydstyrke helt op, før du går ud for natten. Men da den generelle ringevolumen og vækkeurets lydstyrke er ens og det samme på iPhone, kan du ikke få en helt op uden den anden også, så det er bedst at gøre det med en kombination af ikke forstyrre for at undgå højt opkald og advarsler i off timer.

Så hvad skal man gøre? Nå er der et par andre muligheder for at gøre alarmlyden højere, og indtil Apple adskiller Clock Alarm-appens lydstyrke fra det generelle iOS-systemvolumen (hvis de nogensinde gør), kan du prøve disse volumen booster tricks ud, hvilket interval fra helt legitim til lidt på den grimme side.

1: Brug en louder alarm lyd

Den faktiske ringetone / lyd effekt af alarmlyden kan gøre en stor forskel i hvor højt det spiller. Alarmlydstoner som "Ripples", "Silk" og "Slow Rise" kan være hyggelige og fredelige, men de er ikke nødvendigvis højt eller ubehagelige nok til at trække dig ud af sengen. Således at sigte på en lydeffekt, der både er meget høj og irriterende, er faktisk en god strategi. Den klassiske lyd "Alarm" passer perfekt til regningen, det lyder som en slags vulkan nukleær tsunami alarm system, der er alt, men garanteret at trække dig ud af den dybeste af REM søvn. Eller vælg en sang til alarmen, der er særlig høj, det virker også godt. Ændre din iPhone Alarm lydeffekt i Ur app> Alarm> Rediger> Lyd.

2: Slut iPhone til eksterne højttalere

Om et sæt Bluetooth-højttalere , en iPhone højttaler dock eller simpelthen at tilslutte iPhone via et AUX-kabel, kan eksterne højttalere sprænge din alarm i hele kvarteret. Hvis du er en ekstra dyb sovende, finder du sandsynligvis ikke en bedre løsning end dette, og du kan stadig bruge en af ​​de mere behagelige lydende lydeffekter, da højttalervolumenet kan være så højt, at selv "silke" ikke er længere behagelig.

At have et anstændigt sæt Bluetooth-højttalere er alligevel fint uden for alarmsituationen. En god iPhone Dock er også en meget rimelig løsning, da det også kan oplade din iPhone.

3: Brug en forstærkningsbeholder eller det dumme toiletpapirrullebrud

Hvis du er i et bindemiddel, kan du altid prøve beholderforstærkningstrykket eller toiletpapirrullen. Hvad siger du? Ok, så forstærkerbeholderen fungerer som denne; tag et glas eller en plastikbakke, og sæt din iPhone i den, og vipp derefter beholderens åbne ansigt til din seng. Noget som en dyb kornskål eller stor kaffekop virker også (bare sørg for at den er tom).

Hvad angår den utroligt dumme iPhone toiletpapir rulle eller papirhåndklæde roll trick vist ovenfor? Ja det virker også for at dreje ud en højere, mere frygtelig lydende alarm, men det ligner ... godt ... du ved, ikke nødvendigvis det mest stilfulde sengelegeme, du kunne have.

Har du en løsning på at gøre din iPhone alarm Clock App lyd til at spille med et højere volumen? Måske duching standard app og bruger en tredjeparts ur? Lad os vide i kommentarerne.