Hvad betyder polling i fax?

Fax polling involverer kommunikation mellem to faxmaskiner for at anmode om og sende dokumenter. Det er et almindeligt anvendt forretningsværktøj.

Fungere

Også kendt som "fax on demand" giver fax polling en faxmaskine mulighed for at ringe til en anden faxmaskine for at anmode om lagrede dokumenter. Disse dokumenter kan bestilles efter behov eller planlægges på forhånd for at blive hentet med jævne mellemrum.

Behandle

Dokumenter scannes og gemmes på en faxmaskine i en nummereret eller kodet rækkefølge, der gør det muligt for en anden faxmaskine at hente et af dokumenterne ved at ringe og anmode om dette dokument med nummer eller kode. Begge faxmaskiner skal være tændt, før faxafstemning fungerer. Dokumenter kan også hentes via telefonanmodning i tilfælde af on-demand faxtjenester, der giver virksomheder mulighed for at sende tidsplaner, arkiverede dokumenter og andre nyttige oplysninger.

Fordele

Afstemning kan bruges til at sende dokumenter uden for åbningstiden, når brugen af ​​faxmaskiner er lavere, og opkaldstakster kan være billigere. Funktionen er praktisk til afsendelse af store dokumenter, der normalt kan binde en kontorfaxmaskine i længere perioder og til dokumenter, der ofte planlægges sendt med regelmæssige intervaller, såsom daglige salgsrapporter. Faxafstemningstransaktioner er også sikre, fordi den afsendende maskine kan skelne, hvilken anmodende maskine, der er autoriseret til at modtage information. Dette er i modsætning til e-mail, som ofte er tilgængelig for offentligheden.