Sådan monteres USB-drev i Windows XP

Microsoft Windows XP monterer eksterne USB-drev automatisk. Når drevet er tilsluttet en USB-port og tændt, registrerer Windows drevet og tildeler det næste tilgængelige drevbogstav. Det er muligt manuelt at montere drevet i en mappe på et andet drev eller tildele et andet drevbogstav. Indholdet af drevet vises, når der klikkes på mappen eller drevbogstavets monteringspunkt. Indholdet af drevet kan tilgås og ændres flere steder. Brug kommandolinjeprogrammet Windows XP DISKPART til manuelt at montere USB-drev.

Trin 1

Tilslut USB-drevet til computeren.

Trin 2

Klik på knappen "Start", "Alle programmer", "Tilbehør" og derefter "Kommandoprompt".

Trin 3

Skriv "diskpart" og tryk derefter på Enter.

Trin 4

Skriv "listevolumen" og tryk derefter på Enter. Bemærk lydstyrkenummeret på USB-drevet på listen. Posten i kolonnen "LTR" er den samme som det bogstav, der er tildelt drevet af Windows.

Trin 5

Skriv "vælg lydstyrke <#>", hvor "<#>" er USB-drevets lydstyrkenummer, og tryk derefter på Enter.

Trin 6

Skriv "tildel bogstav ="og tryk derefter på Enter for at montere drevet til et andet drevbogstav. Udskift""med et tilgængeligt drevbogstav.

Skriv "tildel montering ="og tryk derefter på Enter for at montere drevet i en mappe. Udskift""med en eksisterende sti på et andet drev. F.eks. monterer" assign mount = c: \ usbdrive "drevet til c: \ usbdrive-mappen, så USB-drevets indhold vises, når mappen åbnes.