Sådan blokeres og fjernes numre fra en hjemmetelefon

Tips

Du er ikke forpligtet til at angive en grund til, at du vil blokere dine opkald.

Advarsler

Hvis du bruger din telefon til forretningsformål, er det i strid med FCC-reglerne, at du blokerer dit nummer. Dette gælder for telemarketers. Der er ingen måde at vide, om den person eller virksomhed, du ringer til, har opkaldsidentifikation. Hvis du har problemer med telemarketers, kan det være bedst for dig at blokere pr. Linje. Opkaldsblokering fungerer ikke med betalingstelefoner.

I henhold til FCC-reglerne er telefonselskaber forpligtet ved lov til at levere gratis opkaldsblokering og -blokering af hjemmetelefontjenester. Uanset om du vælger at blokere opkald eller vise dit nummer, når du ringer til folk, er det op til dig. Der er to muligheder, du har, når du blokerer dit telefonnummer. Den første er en per linje blok, som telefonselskabet kan aktivere, når du tilmelder dig din telefontjeneste. Den anden mulighed er selektiv blokering, som kun giver dig mulighed for at vise dit nummer for at vælge personer.

Urskive 82 inden du foretager dit telefonopkald, hvis du har pr. Linjeblokering. Dette skjuler dit opkalds-id, hvis du vil foretage et anonymt opkald til nogen. For at fjerne blokeringen af ​​dit nummer skal du ringe op 82 igen.

Ring * 67, hvis du har selektiv blokering. Dette blokerer dit nummer for det bestemte opkald, du foretager. For at fjerne blokeringen af ​​din telefon skal du blot lægge på, og dit næste opkald vil blive blokeret.

Ring til nummeret på den person, du prøver at ringe til. Dit opkalds-id er nu anonymt og kan ikke spores, undtagen ved retshåndhævelse, der foretager efterforskning.