Sådan finder du en IP-adresses oprindelse

At kende en persons IP-adresse kan komme meget nyttigt, f.eks. Når man har brug for at vide den nøjagtige placering af en person til rapportering af chikane. En IP-adresse bruges også af nogle eBay-forhandlere til at verificere placeringen af ​​en internetbruger, før de foretager transaktioner. Hvis du nogensinde har ønsket at vide placeringen af ​​en internetbruger, ville det være en af ​​de første muligheder at bruge at finde ud af hans IP- eller internetprotokoladresse.

Trin 1

Få den IP-adresse, som du gerne vil udføre en søgning på.

Trin 2

Vælg et websted for at fuldføre din IP-søgning. Websteder som IPchecking.com, Whatismyipaddress.com og IPligence.com tilbyder gratis tjenester, der giver brugeren mulighed for at udføre en søgning på IP-adressen.

Indtast IP-adressen på det valgte websted, og søg. Søgningen skal skabe information, der fortæller dig, om IP-adressen er placeret i en bestemt region, navnet på internetoperatøren og muligvis også giver internetbrugerens koordinater. Disse koordinater kan derefter indtastes i "Google Earth" gratis software, og en nøjagtig placering kan identificeres.