Stop opdateringer af Apple Support Communities Email-opdateringer

Rant tid! Vågn op i morgen til 49 nye e-mails fra "Apple Support Communities Updates" var mindre end behageligt, især da jeg allerede havde afmeldt alle e-mail-meddelelser natten før - eller så tænkte jeg.

Det viser sig, at du skal afmelde dig til e-mail-meddelelser fra hver enkelt tråd, du er involveret i på Apples diskussionsforum ...

Stop e-mails fra opdateringer fra Apple Support Communities

Føler sig lidt underligt for at fejle det her, men her er det, hvordan du endelig lukker email opdateringerne fra:

  • Klik på et link for at komme til Apples Support Communities og klik derefter på dit profilnavn
  • Se på højre side for "Handlinger" boksen og klik på "Administrer email notifikationer" - ja tro det eller ej, det er adskilt fra ovenstående mulighed for at administrere dine e-mail meddelelser
  • Klik på hver enkelt boks for at se, hvilke tråde du vil afmelde fra eller tjek den øverste boks for at afmelde fra alle tråde du har deltaget i
  • Klik på knappen " Fjern valgte meddelelser "

Det er mærkeligt nok, at du manuelt skal afmelde dig for hver tråd, du deltager i, så selvom du har afmeldt andre tråde i fortiden, men derefter deltager i en ny tråd, skal du gøre det igen.

Dette er en irritation, der ikke er klarlagt, når meddelelsen nederst på en hvilken som helst support email giver dig mulighed for at fravælge direkte fra dette link:

"Du modtager denne email fra Apple Support Communities. Du kan ændre dine e-mail-præferencer i din Apple Support Communities-profil. "

Men nej, når du klikker på det link, får du en række afkrydsningsfelter med "Ja" og "Nej" muligheder for at administrere dine e-mail abonnementer - medmindre de ikke synes at gøre noget. Jeg gemte "Nej" som mine muligheder efter den første spærring af e-mails og fortsatte med at blive oversvømmet med flere Apple Support Communities-opdateringer, som jeg ikke ønskede.

Dette var mit første møde med dette, som jeg føler mig ekstra dum om, fordi en af ​​mine venner for nylig klagede over dette præcise problem. De klagede over at blive spammet af hundredvis af Apples support-e-mails efter afmeldingen, som jeg arrogant svarede på, "klik bare på afmeld!", Fordi det er normalt så enkelt med Apple, men ikke så her. Det er irriterende nok, at Apple selv har en separat vejledning om, hvordan man afmelder sig fra e-mails og underretninger. Måske skal de bare lave de første "Afmeld" knapper rent faktisk arbejde i stedet? OK, slutningen af ​​rant.