Sådan ser du, hvornår FedEx leverer en pakke

En af fordelene ved at bruge et firma som FedEx, UPS eller DHL er, at du har mulighed for at spore dine pakker. Sporing af dine pakker giver dig mulighed for at finde ud af den estimerede leveringsdato; det kan endda give dig et anslået tidsinterval, hvis du kontrollerer status leveringsdagen. Nogle varer kræver en underskrift for levering. Hvis du finder ud af, hvornår FedEx leverer en pakke, kan du forberede dig på at være hjemme til leveringen.

Kontakt sælgeren eller afsenderen af ​​produktet. Bed om FedEx-sporingsnummeret, og skriv det ned. Hvis du har købt et produkt, giver mange virksomheder dig sporingsnummeret via e-mail.

Besøg FedEx-sporingssiden (se Ressourcer) for at søge efter din pakke online. Indtast sporingsnummeret i feltet. Klik på "Spor", og vent et øjeblik til systemet finder din pakke. Se den estimerede leveringsdato på rapporten.

Ring til FedEx på 1-800-463-3339, hvis du vil spore din pakke pr. Telefon. Tryk på "2" i hovedmenuen. Tal derefter dit sporingsnummer, eller indtast det ved hjælp af tastaturet. Det automatiserede system giver dig information om din pakke, inklusive den estimerede leveringsdato.

Tips

Hvis du er sælger eller afsender, kan du også kontrollere status for en levering ved hjælp af dit FedEx-kontonummer.

Hvis du har et dørmærke (hvis du allerede har gået glip af leveringen af ​​pakken), kan du også indtaste dørmærke-nummeret i systemet for at kontrollere datoen for genlevering.