Hvordan kopierer jeg et billede fra min kopimaskine til min computer?

Hvis du vil kopiere et billede på din kopimaskine og bruge det på din computer, har du en række valg. Hvilket valg der passer til dig, afhænger af en række faktorer, herunder den type kopimaskine, du bruger, og om kopimaskinen er netværket eller ej. Overvej alle disse faktorer for at bestemme, hvordan du skal gå videre.

Trin 1

Bestem, om kopimaskinen er netværket eller ej. Mange moderne kopimaskiner er designet til at oprette forbindelse til et computernetværk. Hvis kopimaskinen er tilsluttet et netværk, kan den gemme billedet på den indbyggede harddisk, hvor du nemt kan downloade det til din computer.

Trin 2

Find navnet på kopimaskinen, hvis den er netværksbaseret. Navnet giver dig mulighed for at forbinde din computer til kopimaskinens indbyggede harddisk.

Trin 3

Log på din computer og højreklik på ikonet "Denne computer". Vælg "Udforsk" i menuen.

Trin 4

Klik på menuen "Værktøjer", og vælg "Kort netværksdrev" på listen. Indtast navnet på kopimaskinen i feltet "Mappe". For eksempel, hvis den netværksmæssige kopimaskine er navngivet "NetCopier", skal du skrive "\ NetCopier \ C $" i feltet.

Trin 5

Fremhæv den netværkskopimaskine, du lige har kortlagt, og find det billede, du kopierede. Højreklik og vælg "Kopier" i menuen. Marker derefter en mappe på din harddisk, højreklik og vælg "Sæt ind" i menuen.

Brug en scanner til at scanne dit billede, hvis din kopimaskine ikke er i netværk. Kopier billedet på kopimaskinen, scan det og gem det på din harddisk.