Sådan bruges en bærbar harddisk til at afspille film på en Wii

Elementer, du har brug for

  • PC med Windows, SD-kortlæser og internetadgang

  • SD kort

  • Bærbar harddisk

Opsætning af din Nintendo Wii til at afspille videoer fra en bærbar harddisk er en enkel måde at udvide Wiis muligheder kraftigt. Afspilning af film konverteret fra DVD'er er mulig ved hjælp af medieafspillerens software. Mange mennesker køber tv, der er mere passende til visning af film end computerskærme. Bærbare harddiske giver folk mulighed for at bære store mængder data på en lille enhed, hvilket gør dem velegnede til at holde film.

Forberedelse af Wii

Download ModMii til Windows til en pc (se Ressourcer). Når du er downloadet, skal du køre filen ModMii.exe.

Sådan bruges en bærbar harddisk til at afspille film på en Wii

Følg instruktionerne som præsenteret for at forberede SD-kortet. Indsæt SD-kortet, og kopier mappen, der er oprettet af ModMii, hvis SD-kortet ikke blev isat under opsætningen.

Download Homebrew-browseren (se ressourcer). Pak filen ud, og kopier applikationen til SD-kortet. Placer mappen i / apps / mappen oprettet af ModMii. Mappen / apps / er, hvor alle applikationer, der afspilles i Homebrew Channel, skal placeres.

Sådan bruges en bærbar harddisk til at afspille film på en Wii

Sæt harddisken i pc'en, og find en videofil. Kopier videofilen til et let at huske sted på den bærbare harddisk. Når overførslen er afsluttet, skal du tage harddisken ud, men ikke tilslutte den til Wii endnu.

Afspilning af videofiler

Indsæt SD-kortet i Wii og klik på Homebrew Channel. Vælg applikationen Homebrew Browser. Homebrew Browser er et program, der præsenterer en praktisk liste over software til Wii, der kan downloades og ekstraheres automatisk.

Gå til fanen Medieafspillere, og download MPlayer eller WiiMC. Begge spillere arbejder for denne opgave, hvor den mest åbenlyse forskel er, at WiiMC kan bruge Wiimotes pegefunktion. Når du er installeret, skal du køre medieafspillerens software.

Tilslut den bærbare harddisk, mens medieafspillerens software kører. Vælg den bærbare harddisk, når den vises. Følg de relevante mapper, indtil videofilen er nået. Vælg videofilen for at afspille den.

Tips

Konverter DVD'er til filer, som harddisken kan afspille.

Advarsler

Opdater ikke Wii efter Homebrew Channel er installeret. Wii-opdateringer kan forstyrre kanalen.