Hvordan søger jeg efter mennesker i Ottawa i Ontario, Canada?

At spore kontaktoplysninger for mennesker i Ottawa eller andre steder i Canada kan være mere udfordrende end i USA, fordi der er færre pålidelige værktøjer til søgning til mennesker. Ikke desto mindre, hvis du søger på de rigtige steder og bruger de rigtige onlineværktøjer, har du en god chance for at finde den person, du leder efter i Ottawa.

Trin 1

Start med en søgning i telefonbogen. Du behøver ikke at have en udskrevet kopi af de hvide sider i Ottawa for at se gennem oversigterne. Brug online-versionen på Canada411.ca. Indtast personens navn, du søger efter, og indtast "Ottawa" i feltet "Placering".

Trin 2

Søg på arbejdspladsfortegnelser på Jigsaw.com. Brug denne omfattende oversigt over forretningskontakter til at finde nogen på hans arbejdsplads i Ottawa. Når du har indtastet et navn, der skal søges, skal du vælge "Canada" som det "land", der skal søges, og "Ottawa" som "Metroområdet".

Besøg Ottawa Public Library. Biblioteket har offentlig adgang til Reference Canada, et stort databasekatalog over mennesker og virksomheder over hele landet. Du kan bruge databasen til at slå navne op i biblioteket eller online på bibliotekets hjemmeside. Du skal have et bibliotekskort for at få adgang til systemet.